Bestellen

Via onderstaand AANVRAAGFORMULIER kunt u gemakkelijk een prijsaanvraag doen. Bij ‘opmerkingen’ kunt u eventuele specifieke wensen aangeven. Of de naam van de taart (indien het een taart van onze website betreft). Vergeet u niet te vermelden voor hoeveel personen de taart bedoeld is. Het Taartenhuis heeft geen vast besteltermijn, maar geef uw bestelling tijdig door om teleurstelling te voorkomen.

LET OP! Dit is nog GEEN bestelling. U ontvangt eerst per email de mogelijkheden en prijzen. Als u hier akkoord op geeft dan is de bestelling definitief.
Het Taartenhuis bezorgd vanuit Rotterdam, met name in de regio´s ZH, NH en Utrecht. Wij bezorgen van dinsdag t/m vrijdag. Onze taarten zijn vers en hierdoor koel bewaard nog ruim 3 dagen goed.  De bezorgkosten zijn afhankelijk van het aantal km het starttarief is € 15,00. Een tijdindicatie voor de bezorging ontvangt u één dag van te voren per email. Het is ook mogelijk de taart bij een collega thuis op te halen in Rotterdam. Makkelijk bereikbaar en parkeren voor de deur.

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 2 - De Taart

U kunt zelf aangeven in welke kleur u het marsepein wilt.