Over ons

Esther van den Handel is in 2005 met Het Taartenhuis gestart.
Bijzondere taarten
maken is haar passie, dit is terug te zien in het resultaat. Deze passie drijft het dynamische team. Wij vonden dat er destijds genoeg bedrijven waren die de ‘simpele slagroomtaart’ bezorgd door Nederland.
Dat kon creatiever!
Een bijzondere en op maat gemaakte taart, die bezorgt kan worden in het hele land. Wij zijn met de tijd mee gegaan en wij bieden onze taarten online aan zodat het bestellen voor u vlot en makkelijk is. Dit alles samen met een goede service maakt, HET TAARTENHUIS!

Helaas is er anno 2023 nogal wat veranderd. Zo heeft o.a. de ondernemer veel geleden in de Covid periode. En zijn de prijzen voor grondstoffen, verpakking, gas/elektra en brandstof enorm gestegen. Dit alles maakt het voor ons helaas niet meer mogelijk taarten te bezorgen. Wij bieden al een aantal jaren de mogelijkheid taarten op te halen, met groot succes!

Het Taartenhuis is geen overkoepelende organisatie die samenwerkt met andere banketbakkers. Het Taartenhuis heeft alles in eigenbeheer. Onze taarten worden
ambachtelijk bereid dus zijn altijd vers. De foto’s van de reeds door ons gemaakte taarten geven een goede indruk van onze werkstijl en wat er bij ons zoal mogelijk is. Heeft u eigen ideeën? Aarzel dan niet om contact op te nemen, want wij denken graag met u mee zodat u altijd een indrukwekkende taart op tafel krijgt. Wij hopen dat onze website u genoeg inspiratie geeft voor het vinden van de taart voor uw gelegenheid.

Een zoete groet,

Team Het taartenhuis
Esther van den Handel (Founder)

 

info@hettaartenhuis.nl
06 34309927