Over ons

Esther van den Handel is in 2005 met Het Taartenhuis gestart. Bijzondere taarten maken is haar passie, dit is terug te zien in het resultaat. Deze passie drijft ons dynamische team. We vonden dat er destijds genoeg bedrijven waren die de ‘simpele slagroomtaart’bezorgden door Nederland.
Dat kon creatiever.! Een bijzondere en op maat gemaakte taart, die bezorgt kan worden in het hele land, dat is wat wij leveren. We zijn met de tijd mee gegaan en wij bieden onze taarten online aan zodat het bestellen voor u , vlot en makkelijk is. Dit alles samen met een goede service maakt , HET TAARTENHUIS!

Het Taartenhuis is geen overkoepelende organisatie die samenwerkt met andere banketbakkers. Het Taartenhuis heeft alles in eigenbeheer. Onze taarten worden ambachtelijk bereid dus zijn altijd vers. De foto’s van de reeds door ons gemaakte taarten geven een goede indruk van onze werkstijl en wat er bij ons zoal mogelijk is.

Heeft u eigen idee├źn? Aarzel dan niet om contact op te nemen, want we denken graag met u mee zodat u altijd een indrukwekkende taart op tafel krijgt. Wij hopen dat onze website u genoeg inspiratie geeft voor het vinden van de taart voor uw gelegenheid.

Met vriendelijke groet,

Esther van den Handel
Founder
Het Taartenhuis

info@hettaartenhuis.nl
06 34309927